Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Intermediair

Intermediair

Intermediair.nl is dé carrièresite voor hoogopgeleiden die bewust met hun carrière bezig zijn. Je vindt er actuele vacatures, handige carrièretips en -adviezen en testen en tools die je verder helpen. Intermediair heeft een groot bereik onder hoogopgeleiden en bereikt kandidaten in zowel het profit als non-profit segment.

Intermediair Magazine

Het digitale Intermediair Magazine informeert en inspireert carrièrebewuste hoogopgeleiden op scherpe en prikkelende wijze. Met uitgebreide artikelen, afgewisseld door actuele vacatures. Intermediair Magazine biedt verschillende interactieve advertentiemogelijkheden om op te vallen bij jouw doelgroep.

Met Intermediair ben je verzekerd van zowel een effectieve werving als krachtige exposure voor je employer brand.

Intermediair is onderdeel van de Persgroep Employment Solutions. Binnen de Persgroep Nederland zijn wij de expert op het gebied van Employment Solutions. Met onze sterke merken Nationale Vacaturebank, Intermediair, Tweakers Elect en de recruitmentactiviteiten van de nieuwsmerken AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en ADR bieden we voor iedere behoefte binnen de dynamische ontwikkelingen van de arbeidsmarkt een oplossing. De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat onder andere: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, ADR, Tweakers.net, Carsom.nl, Autotrack.nl en Qmusic. Samen bereiken wij 9,6 miljoen multimediale contacten per dag.