Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Effectory

Werken bij Effectory

Organisaties die goed in contact staan met hun medewerkers en klanten presteren het beste.

Feedback van medewerkers

Jouw medewerkers zien haarscherp waar je organisatie verder kan verbeteren, waar je aan effectiviteit kan winnen en waar besparingsmogelijkheden liggen. Als je ze maar op de juiste manier om feedback en naar hun ideeën vraagt.

Je eigen medewerkers zien haarscherp waar je organisatie kan verbeteren

Feedback levert pas écht voordeel op, wanneer er ook iets mee gedaan wordt. Wanneer het daadwerkelijk leidt tot impact. Hier ligt de focus van Effectory. Het is belangrijk dat iedereen binnen je organisatie beschikt over de juiste handvatten om concreet aan de slag te gaan met gerichte feedback.

Een beter leef- en werkklimaat

Uiteindelijk leidt dit tot beter presterende organisaties, een aantrekkelijker leef- en werkklimaat, producten en diensten die sneller innoveren en een samenleving waarbij meer rekening wordt gehouden met elkaar en met de omgeving. Dát is de missie van Effectory!

Dit realiseren we met verschillende feedbackinstrumenten rondom medewerkers en (interne) klanten. In Europa is Effectory marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek, dat inmiddels veel verder gaat dan traditioneel tevredenheidsonderzoek. Juist zaken als betrokkenheid , bevlogenheid , leiderschap, efficiëntie en klantgerichtheid worden naar boven gehaald.

Effectory

Bij Effectory werken ruim 150 professionals dagelijks met veel plezier en passie aan bovengenoemde thema's. Hiermee helpen we organisaties met het inzichtelijk en meetbaar maken van succes, zodat zij het succes verder kunt uitbreiden.

Meer over Effectory? Kijk op Effectory.nl