Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Wat is Beste Werkgevers?

Beste Werkgevers is het grootste en meest betrouwbare onderzoek voor goed werkgeverschap. Door een Beste Werkgevers Scan, Scan +, of maatwerk onderzoek uit te laten voeren maakt je organisatie kans op het Beste Werkgevers Keurmerk. Hoor je bij de best scorende organisaties in jouw branche, dan maak je bovendien kans op een Beste Werkgevers Award. Het keurmerk kun je gebruiken voor arbeidsmarketing doeleinden en de awards reiken we uit op het Beste Werkgevers Event. Effectory verzorgt het onderzoek en Intermediair zorgt voor media exposure onder hoogopgeleiden.

Gratis Beste Werkgevers Scan

Als jouw organisatie meer dan 100 medewerkers heeft kun je het hele jaar door de gratis Beste Werkgevers Scan uitvoeren. We sturen jouw medewerkers dan een vragenlijst. In de resultaten vind je inzicht in de werkbeleving van jouw medewerkers, en kansen om je organisatie te verbeteren. Lees hier stap voor stap hoe de scan werkt.

Keurmerk kwalificatie en arbeidsmarketing

Ligt de Beste Werkgevers Score die voortkomt uit het onderzoek boven jouw sectorgemiddelde? Dan ontvang je het keurmerk met 1, 2 of 3 sterren. Je organisatienaam wordt dan opgenomen in de Beste Werkgeverslijst. Met drie sterren maak je bovendien kans op een Beste Werkgevers Award en landelijke publiciteit rondom het Beste Werkgevers Event in februari 2018. Dit biedt mooie kansen en exposure voor arbeidsmarktcommunicatie.

Drie onderzoeksvormen

Je kunt deelnemen aan Beste Werkgevers door een gratis Beste Werkgevers Scan, Scan + of maatwerkonderzoek uit te voeren. De Beste Werkgevers Score die uit het resultaat voortvloeit is in alle gevallen leidend. Als deze score boven jouw branchegemiddelde ligt, mag je het Beste Werkgevers Keurmerk dragen.

Gratis Beste Werkgevers Scan

• Alle medewerkers worden bevraagd
• Korte scan (30 vragen) in innovatieve vorm
• Inzicht in goed werkgeverschap en de top 3 verbeterprioriteiten
• Kans op het Beste Werkgevers keurmerk en een podiumplek

Scan +

De gratis Beste Werkgevers Scan aangevuld met één of meerdere van de volgende betaalde opties:
• Steekproef in plaats van de totale populatie
• Scores op alle vragen
• Scores en verbeterpunten per team
• Extra benchmarks
• Schriftelijke vragenlijsten

Maatwerk onderzoek

• Een uitgebreid onderzoek op maat qua inhoud, vorm en resultaten. Met deze optie doe je automatisch mee met de Beste Werkgevers, tenzij je er voor kiest niet mee te doen.

Download de gratis PDF 'Alles over Beste Werkgevers 2017-2018'