Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Beste Werkgevers lijsten

Kwalificatie

Om in aanmerking te komen voor kwalificatie op een Beste Werkgeverlijst, dient een organisatie een Beste Werkgevers Score te behalen die boven het branchegemiddelde ligt.

Nominatie

Vorig jaar hebben van de 313 deelnemende organisaties 175 boven hun branchegemiddelde gescoord. Hiervan behaalden uiteindelijk 62 organisaties een plek in de Beste Werkgeverslijsten.

Branchegemiddelde Beste Werkgevers Scores in 2016

Branche  Gemiddelde score 
Energie, water   en telecom 7,1
Financiële dienstverlening 7,3
Groot- en   detailhandel 7,3
Onderwijs 7,0
Openbaar   Bestuur en Veiligheid 6,7
Productie en   industrie 7,3
Transport en   logistiek 7,3
Vrije tijd,   reizen en cultuur 7,2
Woningcorporaties 7,1
Zakelijke   dienstverlening 6,9
Zorg 7,0

Award categoriën en publicaties

Effectory maakt samen met Intermediair alle organisaties die boven branchegemiddeld scoren bekend via de landelijke en branchespecifieke media. Op het event maken wij uiteindelijk de winnaars in alle categorieen bekend. 

Organisaties worden ingedeeld in de categoriën Profit en Non-Profit: Er is een award voor de hoogste score in de categorie meer dan 1000 medewerkers, én een award voor de hoogste score in de categorie minder dan 1000 medewerkers. Daarnaast is er een award voor alle branchewinnaars. 

Effectory en Intermediair publiceren o.a. de volgende lijsten:

Ben je benieuwd welke positie jouw organisatie op de lijst zou halen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Beste Werkgevers Score

De berekening van de Beste Werkgevers Score gebeurt op basis van onafhankelijk onderzoek van Effectory, dat is de basis waar de lijsten op gebaseerd zijn.