Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Word jij beste Werkgever van 2017-2018?

Beste Werkgevers is Nederlands grootste en meest betrouwbare keurmerk voor goed werkgeverschap. Goed werkgeverschap is belangrijk: het zorgt ervoor dat je talent aan je bindt en aantrekt. Door deel te nemen aan de Beste Werkgevers Scan kom je er achter hoe jouw medewerkers hun werk beleven. Scoort jouw organisatie boven het... bekijk de video »

ZLM Verzekeringen Beste Werkgever 2016 in branche Financiële dienstverlening

Effectory en Intermediair riepen ZLM Verzekeringen uit tot Beste Werkgever 2016 in de branche financiële dienstverlening. ZLM is ook winnaar in de categorie Profit met meer dan 1000 medewerkers.... bekijk de video »

Vanderlande Beste Werkgever 2016 in de branche Productie en industrie

Effectory en Intermediair riepen productiebedrijf Vanderlande uit tot Beste Werkgever 2016 in de branche Productie en industrie. Vanderlande is ook winnaar in de categorie Profit met meer dan 1000 medewerkers.... bekijk de video »

Frankelandgroep Beste Werkgever 2016 in de branche zorg

Effectory en Intermediair riepen Zorginstelling Frankelandgroep uit tot Beste Werkgever van 2016 in de branche Zorg. Frankelandgroep is ook winnaar in de categorie non-profit met meer dan 1000 medewerkers.... bekijk de video »

Stichting Sint Jozefoord Beste Werkgever 2016 in categorie non-profit <1000 medewerkers

Stichting Sint Jozefoord is wederom uitgeroepen tot Beste Werkgever. In 2016 staat de zorginstelling op nummer 1 in de categorie non-profit met minder dan 1000 medewerkers. Vorig jaar was Sint Jozefoord winnaar in de top 50 met minder dan 1000 medewerkers.... bekijk de video »

Beste Werkgevers 2016 bekend

Vanderlande, ZLM Verzekeringen, Stichting Sint Jozefoord en Frankelandgroep zijn 4 oktober uitgeroepen tot de Beste Werkgevers van 2016. Effectory en Intermediair maakten de winnaars bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.... bekijk de video »

Stichting Buurtzorg en Sint Jozefoord Beste Werkgevers van 2015

Stichting Buurtzorg is op 6 oktober in Theater Amsterdam opnieuw uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland. Net als vorig jaar behaalden zij de hoogste score in de categorie ‘meer dan 1000 medewerkers’. Zorginstelling Sint Jozefoord sleepte dit jaar de eervolle prijs in de wacht in de categorie ‘minder dan 1000... bekijk de video »

Buurtzorg Nederland is Beste Werkgever van 2014

Ontknoping grootste werkgeversonderzoek van Nederland - Stichting Buurtzorg Nederland is op dinsdagmiddag 7 oktober uitgeroepen tot Beste Werkgever van 2014. Buurtzorg kreeg de prijs uitgereikt tijdens een groot evenement in het DeLaMar Theater in Amsterdam.... bekijk de video »

Wat maakt ZLM Verzekeringen een Beste Werkgever?

ZLM verzekeringen wint dit jaar de Beste Werkgever Award 2014 in de categorie 'Minder dan 1000 medewerkers'. De eigen medewerkers beoordeelden hun organisatie met een  8,1. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, gelooft Bram de Jonge, directeur.... bekijk de video »

Brunel is Beste Werkgever in zakelijke dienstverlening

Brunel is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2014 in de zakelijke dienstverlening. Het bedrijf kreeg de prijs uitgereikt tijdens een groot evenement in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De uitreiking, gehouden door Effectory en Intermediair, leverde nog meer winnaars op. Terberg Leasing en In Person vielen namelijk ook in de... bekijk de video »