Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Beste Werkgevers Event

Beste Werkgevers Event

Elk jaar maken Effectory en Intermediair in Theater Amsterdam bekend welke organisaties tot dé Beste Werkgevers van Nederland behoren. Het is een inspirerende middag met toonaangevende sprekers over HR-topics en er is volop de gelegenheid tot netwerken met HR-vakgenoten. Bekijk hier de video van het laatste event. Het eerstvolgende event vindt februari 2018 plaats.

Het Beste Werkgevers Event is een inspirerende dag voor CEO's, HR directeuren en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. Vorig jaar waren er ruim 500 professionals aanwezig. Deelname is kosteloos, maar er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. 

Concept programma

12.30 Inlooplunch
13.30 Opening door dagvoorzitter
  Keynote speakers
  Awarduitreiking branchewinnaars & Beste Werkgevers non-profit
15.00 Pauze
15.30 Presentatie Guido Heezen
   
  Awarduitreiking branchewinnaars & Beste Werkgevers profit
 17.00 Borrel

Dagvoorzitter Pernille La Lau

Pernille La Lau is nieuwsgierig naar wat de Beste Werkgevers van Nederland drijft. Naast haar werk voor de TV is ze actief als discussiebegeleider, en geeft ze presentaties en interviewsessies voor het bedrijfsleven. Pernille is bekend als nieuwspresentatrice bij SBS en RTL, en presenteert dagelijks de live talkshow RTL Koffietijd.

Guido Heezen

Guido spreekt elk jaar over goed werkgeverschap. Guido is HR-trendwatcher en oprichter van Effectory. Hij is een veelgevraagd spreker rondom sociale innovatie en bevlogenheid. Zijn filosofie is, dat organisaties die goed in contact staan met hun medewerkers duurzaam beter presteren. Met zijn enthousiaste, motiverende en soms confronterende uitspraken daagt hij bestuurders, managers en anderen binnen organisaties uit om de status quo te verlaten.