Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Meld je aan voor de gratis Beste Werkgevers Scan

Meld je aan voor de gratis Beste Werkgevers Scan

Met de Beste Werkgevers Scan kom je er snel achter hoe jouw medewerkers hun werk beleven en hoe bevlogen en betrokken ze zijn. En je maakt kans om het Beste Werkgevers keurmerk te dragen! Goed werkgeverschap zorgt ervoor dat je talent aan je bindt en aantrekt. Beste Werkgevers is Nederlands grootste en meest betrouwbare keurmerk voor goed werkgeverschap.

Hoe werkt het?

Het proces is simpel. Elke organisatie met meer dan 100 medewerkers kan volledig gratis deelnemen. Vul je gegevens in op deze pagina. Wij nemen dan contact met je op, en sturen je medewerkers een vragenlijst met 30 vragen. Deze vullen zij in hun op smartphone, tablet of desktop. Direct hierna ontvang je het rapport met de resultaten. Daaruit blijkt of jullie voldoende hoog scoren om het Beste Werkgevers keurmerk te dragen.

Je ontvangt de volgende resultaten

  • Jullie Beste Werkgevers score
  • Vergelijking met (branche)benchmark
  • Inzicht in betrokken- en bevlogenheid
  • De top 3 verbeterpunten
  • Optioneel: aanvullende rapportages tegen betaling*

* Denk aan: uitgebreide scores op alle vragen, rapportages per team of vergelijking met specifieke benchmarks. 

Zijn jullie gekwalificeerd voor het keurmerk?

Het keurmerk ontvang je, wanneer jullie Beste Werkgevers Score boven het sectorgemiddelde ligt. Afhankelijk van de relatieve prestatie, ontvang je een keurmerk met 1, 2 of 3 sterren.

Dit levert het volgende op:

Indien je het keurmerk ontvangt met drie sterren, maak je kans op:

  • Het winnen van een Beste Werkgevers Award (op het evenement februari 2018).
  • Landelijke publiciteit via Intermediair, de Volkskrant, Trouw, Parool, AD Financieele Dagblad, NU.nl, BNR Nieuwsradio en PWdeGids.

Waarom doen we dit?

Effectory en Intermediair willen goed werkgeverschap stimuleren. We willen goede werkgevers een podium bieden en hiermee andere organisaties inspireren. Om Beste Werkgevers voor iedereen toegankelijk te maken, bieden we de scan volledig kosteloos aan. Goed werkgeverschap verdient namelijk erkenning!

Lees meer over deelname in de spelregels.